top of page

FAQ LASHLIFTING

WAT IS LASHLIFTING?

Bij lashlifting worden de natuurlijke wimpers gekruld (en eventueel gekleurd). Er wordt dus geen gebruik gemaakt van valse wimperextensions. Lashlifting geeft een open blik, vergt praktisch geen onderhoud en is goedkoper dan extensions. Het resultaat blijft tot wel 8 weken. Met mascara zal je het effect van valse wimpers creëren maar dan volledig van jezelf.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LASHLIFTING?​

 • Resultaat blijft zichtbaar tot maximum 8 weken.

 • Je hoeft geen wimperkruller meer te gebruiken

 • Wimperextensions worden overbodig

 • Geeft een natuurlijke look

 • Is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers

 • Je kan ermee douchen en zwemmen

WAT IS DUOLASHLIFTING?

Bij deze behandeling wordt lashlifting bij 2 personen gelijktijdig uitgevoerd. 

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN LASHLIFTING EN WIMPEREXTENSIONS?

Lashlifting is het krullen van de natuurlijke wimpers. Bij wimperextensions worden valse wimpers aangebracht.

IS HET RESULTAAT BIJ IEDEREEN HETZELFDE?

Het resultaat is afhankelijk van jouw natuurlijke wimpers. Vooral als je lange wimpers hebt die recht naar voor staan, zie je een enorm verschil na de lashlift. Als je heel korte wimpers hebt, is het resultaat minder drastisch. Ook als je erg stijve wimpers hebt, zullen ze minder worden opgelift.

IS LASHLIFTING SCHADELIJK VOOR MIJN WIMPERS?

Neen. Bij Refine wordt de behandeling alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Bovendien bevatten Lash FX-producten ingrediënten die de wimpers voeden en hydrateren.

 

HOE LANG BLIJFT LASHLIFTING?

Gemiddeld blijft het resultaat van een lashliftgedurende 6 weken zichtbaar. Dit hangt af van uw haargroeicyclus. Als u een langzame haargroeicyclus heeft, kan het resultaat tot 8 weken zichtbaar blijven.

 

VOOR WIE IS LASHLIFTING? 

Voor iedereen die verlangt naar prachtig opgelifte wimpers. Man of vrouw, korte of lange wimpers en steile of 'krullende' wimpers. Lashlifting is een geweldig alternatief als u geen wimperextensions wilt of kunt dragen.

 

MIJN WIMPERS ZIJN BESCHADIGD DOOR EEN OVERMATIG GEBRUIK VAN EEN WIMPERKRULLER/WIMPEREXTENSIONS, KAN IK EEN LASHLIFT LATEN DOEN?

Een lashlift is alleen mogelijk als je gezonde wimpers hebt. Ons advies is om te wachten tot de wimpers weer zijn zoals voor de beschadiging. Om dit proces te versnellen kan u een wimperserum gebruiken. 

 

NA HOEVEEL TIJD KAN IK EEN NIEUWE LASHLIFT LATEN DOEN?

Na 8 weken kunt u een nieuwe lashlift bij Refine inplannen.

 

KAN IK MAKE-UP DRAGEN METEEN NA DE BEHANDELING?

We raden aan om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Nadien kan u indien gewenst weer mascara gebruiken. Waterproof mascara wordt afgeraden. 

 

KAN IK SPORTEN/DOUCHEN METEEN NA DE BEHANDELING?

Nee, de wimpers moeten de eerste 24 uur droog blijven. We raden ook aan om de eerste 48 uur geen zonnebank te gebruiken of naar de sauna te gaan.

 

KAN IK MIJN OGEN REINIGEN MET ELKE VORM VAN MAKE-UPREINIGER?

Na 48 uur kunt u elke reiniger gebruiken. We raden een olievrije remover aan.

 

IK GEBRUIK CASTOROLIE, EEN WIMPERSERUM OF WONDEROLIE VOOR MIJN WIMPERS. KAN DIT GECOMBINEERD WORDEN MET DE LASHLIFT?

Ja dat kan. Vooral het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen, waardoor u langer van de wimperlift kunt genieten. We raden aan om 2 dagen voor de behandeling te stoppen en uw product 2 dagen na de behandeling opnieuw te gebruiken.

 

IK BEN ZWANGER. IS LASHLIFTING MOGELIJK?

De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift niet zo goed werkt vanwege je hormonen. Als er een reactie is, is het niet mogelijk om hiervoor medicatie te nemen - het is logisch om dit in overweging te nemen.

 

KAN IK ALLERGISCH REAGEREN OP EEN LASHLIFT?

Dat is mogelijk. Het is een optie om minimum 24 uur vooraf aan uw behandeling een patchtest uit te voeren. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of u allergisch bent. Reacties treden op bij een zeer kleine groep mensen.

 

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN VOOR EEN LASHLIFT?

Best komt u naar de behandeling zonder oogmake-up. Ook wordt aangeraden 2 dagen voordien te stoppen met wimper behandelingen.

 

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN NA EEN LASHLIFT?

 • Houd wimpers min. 24u droog (indien mogelijk 48u)

 • Eerste 48 uur niet naar sauna / hot yoga

 • Na 24u mag je de wimpers pas kammen met een wimperborsteltje

 • Na 24-48 uur kan je terug mascara opdoen

 • Gebruik geen waterproof mascara 

 • Kom zo min mogelijk aan je wimpers

 • Gebruik beter geen olie of vette make-up removers aan de ogen

 

OP DIT MOMENT KRIJG IK CHEMOTHERAPIE EN/OF BESTRALING. IK WIL GRAAG EEN LASHLIFT; IS DAT MOGELIJK?

Ons advies is om dit met de behandelde arts te bespreken.

 

IK HEB IRRITATIE NA DE LASHLIFT. WAT MOET IK NU DOEN? 

U bent mogelijk niet bestand tegen een component in het product. Raak niet in paniek! Koop antihistaminetabletten bij de apotheek. Een koude, vochtige doek helpt jeuk te voorkomen. Na een paar dagen zal de irritatie verdwijnen. Het is mogelijk om voorafgaand aan uw behandeling een patchtest uit te voeren. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of u allergisch bent. Reacties treden op bij een zeer kleine groep mensen.

bottom of page